Kaarinan Pojat (KaaPo, Kaarina):
(viimeisimmät muutokset: 12.10.2021)

2001:

Kaarinan Pojat ~ seitsemättä kautta peräkkäin Kakkosessa.

Kokoonpano 2001: maalivahdit: Kalle Järvi ja Jarno Kurokallio.
Puolustajat: Pasi Blomqvist, Anssi Gröhn, Joni Hirvi, Lauri Hussi, Juha Huunonen, Mikko Hyvärinen, Karo Launonen ja Mikko Tapaninen.
Keskikenttä: Pasi Holmberg, Jussi Hätönen, Johnny Kackur, Jussi Kosonen, Jukka Sinkkonen, Tom Thorn ja Jari Torvinen.
Hyökkääjät: Petri Aarnio, Petri Merisaari, Pertti Rytinki ja Kimmo Tuomi.
Valmentaja: Pasi Läpinen, joukkueenjohtaja: Pasi Einälä ja puheenjohtaja: Stig-Erik Herrgård.

2002:

Kaarinan Pojat ~ kahdeksatta kautta peräkkäin Kakkosessa.

2003:

Kaarinan Pojat ~ yhdeksättä kautta peräkkäin Kakkosessa.

2004:

2. divisioona:

Kaarinan Pojat ~ kymmenettä (10.) kautta peräkkäin Kakkosessa.

KaaPo:n valmentajana toimi kaudella 2004 Timo Aaltonen.
Kokoonpano 2004: maalivahdit: Jarno Kurokallio ja Veli-Heikki Maunila.
Kenttäpelaajat: Janne Aalto, Anssi Gröhn, Juha Oja, Mikko Tapaninen, Tuomas Vainio, Kimmo Tapaninen, Matti Lehtovaara, Juha Wahlbäck, Lauri Heino, Heikki Hämäläinen, Petri Merisaari, Hamid Shafie, Niko Hiltunen, Lauri Hussi, Andres Ormeno, Jussi Kosonen, Kai Lempinen, Mark Kulmala ja Joonas Laurikainen.

2005:

2. divisioona:

Kaarinan Pojat ~ 11. kautta peräkkäin Kakkosessa.

(Veikkaaja, 3.5.2005): Vahvuudet: TPS-taustainen Veijo Wahlsten keräsi timantinkovan ryhmän. Pelaajista monet ovat hänelle tuttuja jo junioriajoilta. Puolet avauksesta mahtuisi vieläkin liigaan, mutta Turun seudulle jääminen kiehtoi enemmän. Nuoresta iästään huolimatta joukkue on erittäin kokenut.
Heikkoudet: Taistelu peliajasta kovaa, miten kaikki pysyvät tyytyväisinä? Joukkueesta ei löydy selvää ykköspyssyä. Mikä on kaveriporukka-mentaliteetilla kootun joukkueen lopullinen motivaatio?
Avainpelaajat: Juho Kirjonen, Jarkko Tallqvist, Ville Harittu ja Veli-Heikki Maunila.

2006:

2. divisioona:

Kaarinan Pojat ~ 12. kautta peräkkäin Kakkosessa.

2007:

2. divisioona:

Kaarinan Pojat ~ 13. kautta peräkkäin Kakkosessa.

2008:

2. divisioona:

Kaarinan Pojat ~ 14. kautta peräkkäin Kakkosessa.

2009:

2. divisioona:

Kaarinan Pojat ~ 15. kautta peräkkäin Kakkosessa.

2010:

2. divisioona:

Kaarinan Pojat ~ 16. kautta peräkkäin Kakkosessa - putosi Kolmoseen.

KaaPo:n keltapaita on juuri kaatanut LoPa:n pelaajan ja lippunaista naurattaa - KaaPo hävisi 0-4 (3.7.2010 - kuva: Aarto Nevala, Lohja).

(Kaarinan Uutiset, 27.9.2010 - Kimmo Parikka): KaaPo valahti Kolmoseen.
Jalkapallon Kakkosen kestomenestyjiin vuosikauden lukeutunut Kaarinan Pojat koki talvella karmaisevan muutoksen joukkueen kokoonpanossa, kun peräti seitsemäntoista pelaajaa jätti joukkueen.
Saman verran uusia pelaajia tuli sisään. Lisäksi joukkue vaihtoi päävalmentajaa, kun pestiin astui Akusti Salonen.
Suuret muutokset ja keskikesällä pelatut lukuisat tasapelit laittoivat joukkueen kauden lopulla selkä seinää vastaan. Pakkovoitot puuduttivat pelaajat pahemman kerran, mikä näkyi erityisesti kauden viimeisessä kotiottelussa, jossa keltamustat kärisivät rökäletappion FC Jazzille maalein 0-6 (0-3).
Tappio tietää sitä, että KaaPon edustusjoukkue vaihtaa sarjatasoa, ensi kesänä Keskusurheilukentän nurmella pelataan taas Kolmosta pitkästä, pitkästä aikaa.
KaaPon kannalta elintärkeä peli oli käytännössä ohi ensimmäisen 30 minuutin jälkeen, kun vieraat siirtyivät Jesse Jussilan kahdella ja Mamadu Konaten yhdellä maalilla tavoittamattomaan 0-3 johtoon.
Sen jälkeen kotijoukkueen pelaajien habituksesta paistoi tuska ja epätoivo, syvä pettymys. Katkerassa tilanteessa kentällä viljeltiin enemmän alatyylin ilmauksia kuin pelillisiä hienoksia.
Kotijoukkue pelasi vähään aikaan viimeisen ottelunsa Kakkosessa ilman päävalmentaja Akusti Salosta, joka oli toimitsijakiellossa.
Toimitsijakielto tarkoitti käytännössä sitä, ettei Salonen saanut puhua ennen peliä omilleen, eikä myöskään jakaa ohjeita katsomosta.
Huvittavaa toimitsijakiellossa oli myös se, että Salosta oli kielletty puhumasta toimittajien kanssa, mutta ei muiden katsojien.
– Harmittaa vietävästi, kun tietää, mitä pojille pitäisi nyt tauolla pukukopissa sanoa, mutta ei pääse sanomaan. Silloin kun sontaa sataa muiden päälle, se ei kauheasti tunnu missään, mutta kun sitä sataa itsensä päälle, niin sitten se tuntuu. No, ei täällä ketään ole näiden asioiden takia ainakaan vielä tapettu, pettynyt Salonen kertasi tunteitaan KaaPo –ikoni Pasi Läpiselle.
KaaPon maalia vuosikaudet luotettavasti vartioinut Marko Laaksonen oli pelin jälkeen enemmän kuin pettynyt. Pienen tuumaustauon jälkeen Laaksonen kuitenkin pystyi analysoimaan lyhyesti kauden tapahtumia.
– Meillä oli omat saumat hoitaa sarjapaikka jo aikaisemmin, mutta emme niitä käyttäneet. Itseämme tästä voimme vain syyttää. Tänäänkin meillä oli heti alussa hyvä maalipaikka, mikä olisi muuttanut pelin luonnetta, mutta kun sitten puolustuksessa puppeloidaan, niin ei siitä hyvä seuraa, Laaksonen mietti.
Laaksosen mielestä harvassa ovat ne joukkueet, jotka kestävät KaaPon tapaisen muutoksen, jossa lähes koko joukkue vaihtuu.
– Keskikesän tasapelit, monen pelin loppuhetkien notkahdukset ja sitten vielä se kokemattomuus. Ei meitä vanhoja tähän monta jäänyt, muttei sekään ole mikään selitys. Kaarinalaiselle jalkapallolle tämä on surullinen päivä, olosuhteet ovat aivan loistavat ja nyt tiputaan. Saa nähdä, mitä tapahtuu, Kakkonen on kuitenkin imagollisesti ihan jotain muuta kuin Kolmonen, äärimmäisen pettynyt Laaksonen summasi kautta, joka jatkuu vielä yhdellä vierasottelulla Somerolla.

2011:

3. divisioona (Turun piiri):


Kaarinan Pojat pudonneina Kolmosessa (Turun piiri).

(KaaPo:n nettisivut, 8.12.2010): Jussi Pajuniemestä KaaPo:n päävalmentaja:
Pitkään avoinna ollut miesten edustusjoukkueen valmentajatilanne ratkesi tiistai-iltana, kun Kaarinan Pojat ja Jussi Pajuniemi solmivat 1+1 vuotisen valmentajasopimuksen.
Pitkän pelaajauran omaava Pajuniemi siirtyy KaaPo:n riveihin Turun Palloseurasta, jossa hän viime kaudella valmensi seuran B-junioreita. Kaarinalaisille mies on tuttu kentän puolelta, sillä hän edusti KaaPo:a kausilla 2007-2008.
Seura on luonnollisesti erittäin tyytyväinen pitkään avoinna olleen valmentajakysymyksen ratkettua positiivisella tavalla. - Jussi tuo tullessaan jälleen uutta virtaa ja näkemystä edustusjoukkueen valmennukseen ja hän on myös vahvasti sitoutunut KaaPo:n tavoitteisiin ja visioon, kertoo KaaPo:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos.
Pajuniemen sopimuksen myötä myös pitkään paikoillaan polkeneet neuvottelut pelaajien kanssa saadaan toden teolla käyntiin. Tällä hetkellä KaaPo:n kanssa pelaajasopimuksen kaudesta 2011 ovat solmineet maalivahti Jussi-Pekka Piiparinen, keskikentän laidalla parhaiten viihtyvä Jussi Kosonen sekä hyökkäyspään veljespari Kalle ja Jussi Luotonen.
- Nyt kun sopimus "Pajun" kanssa on valmis, pääsemme täydellä höyryllä rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Olen vakuuttunut että hänen johdollaan saamme ensi kaudeksi jalkeille nälkäisen ja vahvasti KaaPolaisuuteen sitoutuneen joukkueen, joka raskaan putoamiseen päättyneen viime kauden jälkeen palauttaa taas pelillisen uskottavuuden ja iloisen sekä ennen kaikkea KaaPolaisen ilmeen Keskurin sametille, Ekroos päättää.
Myös viime kaudella melko kapeaksi jäänyttä joukkueen taustaryhmää on vahvistettu. Joukkueenjohtajina aloittavat kokeneet Seppo Piiparinen ja Pasi Vallivuori ja huoltajana Jukka Heikkonen.
Taustoja pyritään vahvistamaan vielä ennen joulua toisella valmentajalla, maalivahtivalmentajalla sekä toisella huoltajalla.

(KaaPo:n nettisivut, 21.12.2010): KaaPo solmi pelaajasopimuksia:
KaaPo:n miesten edustusjoukkueen sopimuspelaajien määrä kasvoi kahdella, kun viime kaudella runkomiehistöön paikkansa vakiinnuttaneet Mikko Päiväläinen ja Jaakko Honkasalo kirjoittivat nimensä alle kauden 2011 kattaviin pelaajasopimuksiin.
- On hienoa että Mikko ja Jaakko sitoutuivat joukkueeseen ja lähtivät täysillä mukaan uuteen projektiin, sillä Turun seikkailuistaan huolimatta he ovat niin sanotusti omia poikia ja uskon että KaaPo:lle on heistä tulevaisuudessa paljon iloa, toiminnanjohtaja Kim Ekroos kertoo.
Päiväläisen ja Honkasalon sopimusten myötä KaaPo:lla on nyt koossa kuusi sopimuspelaajaa.
- Kuusi pelaajaa on tietysti vähemmän kuin mitä tässä vaiheessa toivoisi kokoonpanosta löytyvän, mutta olen edelleen täysin vakuuttunut että saamme ensi kaudeksi kasaan sitoutuneen ja iskukykyisen ryhmän. Raskaan ja vaikean viime kauden sekä pitkälle venyneen valmentajakysymyksen johdosta saimme toiminnan täydellä vauhdilla liikkeelle tavallista myöhemmin, mutta tästä huolimatta lähdemme positiivisin mielin vuoteen 2011, Ekroos päättää.
Sopimuspelaajat 21.12.2010: Maalivahti - Piiparinen Jussi-Pekka, Puolustus - Honkasalo Jaakko, Keskikenttä - Kosonen Jussi ja Päiväläinen Mikko, Hyökkäys - Luotonen Jussi ja Luotonen Kalle.

2012:

3. divisioona (Turun piiri):

Kaarinan Pojat toista kautta peräkkäin Kolmosessa (Turun piiri).

2013:

3. divisioona (Turun piiri):

Kaarinan Pojat (KaaPo) kolmatta kautta peräkkäin Kolmosessa.

2014:

3. divisioona (Turun piiri):

Kaarinan Pojat neljättä kautta peräkkäin Kolmosessa (Turun piiri) ~ nousi Kakkoseen.


2015:

Kakkonen (länsilohko):

Kaarinan Pojat nousijana Kakkosessa (länsilohko) ~ samalla tasolla edellisen kerran kaudella 2010 - puosi heti takaisin Kolmoseen.

2016:

Kolmonen:

Kaarinan Pojat pudonneena Kolmosessa

2017:

Kolmonen:

Kaarinan Pojat toista peräkkäistä kautta Kolmosessa - nousi Kakkoseen.

2018:

Kakkonen:

Kaarinan Pojat (KaaPo) ~ nousijana Kakkosessa - sijoitus 4/12.


KaaPon kokoonpano (18.10.2018 * UEFA Regions Cup): Teemu Muurinen (ua) - Jani Jussila (v) - Leevi Puputti (C) - Vili Ruuskanen - Juha-Pekka Jääskeläinen - Mikke Louhela (v) - Patri Filatoff (v) - Niklas Kuusio (90+2' Rami Ojanperä) - Mikko Valtanen - Mikael Sibakov (70' Jesse Peltonen) - Jani Luoma (87' Jussi Luotonen).

2019:

Kakkonen:

Kaarinan Pojat toista peräkkäistä kautta Kakkosessa.

2020:

Kolmonen:

Kaarinan Pojat kolmatta peräkkäistä kautta Kakkosessa(17.6.2020 * Suomen Cuo * neljännesvälierä): Kaarinan Pojat (KaaPo)- KuPS 0-2,

(KaaPo * 17.6.2020): (mv) Teemu Muurinen - Teemu Tuominen, Jani Jussila (Roope Läpinen), Vili Ruuskanen (Pyry Tenho), Ilmari Heinonen, Niklas Kuusio, Mikko Valtanen, Niklas Blomqvist, Juho Salminen (Mikko Ala-Porkkunen), Hans Honkasalo (Aleksi Ojanperä) ja Joona Järvistö (Matias Salminen). Vaihdossa: (mv) Lauri Inkeroinen, Rami Ojanperä. Päävalmentaja: Tomi Kivikoski.2021:

KaaPo ~ neljättä peräkkäistä kautta Kakkosessa * päävalmentajana: Pasi Läpinen.
Jalkapallosivustomme etusivulle * football front page